icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 06 september 2022

Renoveren sportvelden Universiteitsterrein Utrecht

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) heeft ervoor gezorgd dat de studenten van de Universiteit in Utrecht met de start van het nieuwe studiejaar gebruik kunnen maken van nieuwe sportvelden.

Voor de bouwvak zijn wij begonnen met het renoveren van de asfalttoplagen op voetbal-, basketbal- en volleybalvelden. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om onze kennis over sporttechnische eisen en asfalt in te brengen in een bouwteam. In samenwerking met een extern adviesbureau hebben wij het programma van eisen geoptimaliseerd. Met elkaar hebben we het terrein een kwaliteitsimpuls gegeven. We wensen de studenten er veel plezier mee!

Benieuwd welke sportvelden wij nog meer hebben aangelegd? Bekijk het hier.