10.01.12

Aanleg Handbalcomplex te Bunnik

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek realiseert het Handbalcomplex voor HV Celeritas met Jeu de Boulesbanen voor Les Boulettes op Sportpark Tolhuislaan te Bunnik
In samenwerking met de realisatiecommissie van Handbalvereniging Celeritas en Jeu de Boulesvereniging Les Boulettes heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek het volledige uitvoeringsontwerp en de aanleg (Design & Construct) van het handbalcomplex i.c.m. Jeu de Boulesbanen verzorgd op Sportpark Tolhuislaan te Bunnik. De aanleg van het nieuwe complex heeft plaatsgevonden op het braakliggende terrein tussen de sporthal en het volkstuinencomplex. De sporthal is in eigendom van HV Celeritas en heeft zodoende haar nieuwe buitenaccommodatie naast de sporthal kunnen realiseren. Op eigen initiatief is HV Celeritas gestart met de bouw van haar nieuwe clubhuis aan de bestaande sporthal. Zodra de aanbouw klaar is hebben HV Celeritas en Jeu de Boulesvereniging Les Boulettes een prachtige locatie.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.