01.09.16

Dag van de Openbare Ruimte 2016

Op woensdag 28 en donderdag 29 september 2016 staan Gebr. van Kessel Wegenbouw en Van Kessel Sport en Cultuurtechniek gebroederlijk op de Dag van de Openbare Ruimte 2016.

DvdOR 2016 logo

Jaarbeurs Utrecht

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. In 2016 vindt deze dag voor het eerst plaats in de Jaarbeurs te Utrecht (voorgaande jaren in de Expo te Houten).

 

Stand nummer 4.3.56

 

Behoefte aan advies en slimme en praktische oplossingen voor vraagstukken over openbare ruimte in Nederland? Op zoek naar een efficiënt onderhouden en beheren van bijvoorbeeld kunstwerken, wegen, riolering , bomen, sportvelden en groen? In stand 4.3.56 staan Paul van Berkel en Cees Heesbeen u op dit gebied graag te woord.

 

Toegangsbewijs

Vul uw gegevens via onderstaande link  in voor een gratis toegangsbewijs (voucher) voor de Dag van de Openbare Ruimte 2016. Aan het einde van de registratie ontvangt u direct per e-mail uw voucher.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.