17.02.16

Dag van de Sportaccommodaties 2016

Op donderdag 10 maart 2016 is in de Expo te Houten de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. Als toonaangevend cultuurtechnisch adviseur en aannemer is Van Kessel Sport en Cultuurtechniek aanwezig op de beursvloer.

Beurs sport acc

standnummer 2.041

Op deze dag kunt onze specialisten ontmoeten op standnummer 2.041 waar wij u, onder het genot van een kop koffie of iets anders, graag bijpraten over ons diensten- en producten.

Op onze stand zal ook onze gewaardeerde collega Bert Kelderman aanwezig zijn die ons halverwege dit jaar, gezien zijn behaalde pensioengerechtigde leeftijd, gaat verlaten.

Het evenement  is interessant voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Buiten het bezoek aan onze stand kunt u ook deelnemen aan een of meerdere lezingen die in het beursgebouw worden gehouden.

Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC).

De Dag van de Sportaccommodaties is ontstaan vanuit een initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC). Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is mede oprichter en actief lid van de BSNC.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.