07.05.12

Opening inline-skate en natuurijsbaan van Almere

Op zaterdag 21 april heeft de officiële opening van de nieuwe inline-skate en natuurijsbaan van Almere op feestelijke wijze plaatsgevonden. Een langgekoesterde wens van ASV is in vervulling gegaan en zoals de club zelf aangeeft "het resultaat mag er zijn".
Ijs-skeelerbaan 2
Te midden van de vele sportfaciliteiten van het Fanny Blankers-Koen Sportpark ligt de prachtige inline-skate en natuurijsbaan . Afgelopen winter is de baan zelfs al in gebruik genomen door de eerste schaatsers. Het was een groot succes. En de inline-skatebaan voldoet aan nagenoeg alle eisen om internationale wedstrijden te mogen organiseren.


Raadslid Jan Lems van D'66 heeft de baan met een fakkel in hand, als onderdeel van de openingsceremonie, officieel geopend, waarna diverse activiteiten op en rond de baan van start zijn gegaan.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.