20.03.19

Opknapbeurt wegen voor Gaasper Camping Amsterdam

Al ruim 25 jaar voert Van Kessel Sport en Cultuurtechniek renovatie- en drainagewerkzaamheden uit voor de Gaasper Camping in Amsterdam. Onlangs hebben wij hier in samenwerking met onze collega’s van Gebr. Van Kessel Wegenbouw de wegen opnieuw geasfalteerd. De camping ligt er weer puik bij en is klaar voor het nieuwe campingseizoen.

De stadscamping, gelegen aan de rand van Amsterdam, ontvangt kampeerders uit de hele wereld. Op het kampeerterrein van 5,5 ha weten wij inmiddels prima onze weg te vinden. Al jarenlang renoveren wij hier de grasvelden. Ook hebben wij de camping voorzien van een modern samengesteld drainagesysteem dat zorgt voor een optimale ontwatering van de grasvelden. Zo blijft het grondwaterpeil onder controle en het oppervlak droog. Hierdoor kan het gras onder ideale omstandigheden groeien en zijn de kampeerders verzekerd van een droog plekje op het terrein.

 

Gaasper Camping Amsterdam is een bijzonder maatwerk-project, waar wij onze kennis en expertise goed kunnen inzetten. De werkzaamheden van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek strekken zich inmiddels verder uit dan de renovatie van velden en drainage. Zo realiseerden wij het afgelopen jaar de terreininrichting van het nieuwe Jaarbeursplein in Utrecht, het Gerechtsgebouw in Breda en het Provinciehuis in Arnhem. Daarnaast brachten wij in heel Nederland dak- en gevelgroen aan, verzorgden wij bemalingswerkzaamheden en waren wij verantwoordelijk voor de bouw van diverse (energieneutrale) sportcomplexen, inclusief de aanleg van de bijbehorende sportvelden.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.