07.03.12

Plantwerk Krakelingweg Zeist

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is in opdracht van de combinatie KWS Infra / Mourik Groot Ammers / Gebr. Van Kessel bv gestart met de aanplant van 410 stuks Fagus sylvatica (Gewone Beuk) langs de Krakelingweg in Zeist. De aanplant van de Beuken wordt de "saus" over het project. Enerzijds versterken de Beuken het laankarakter en anderzijds de ligging van de weg in de bosrijke omgeving van Zeist.
In week 10 is een aanvang gemaakt met het planten van in totaal 410 stuks Gewone Beuken (Fagus sylvatica) in de maat 20/25 langs de Krakelingweg in Zeist. Buiten de aanplant wordt bij alle bomen een plantplaatsverbetering toegepast. Aan de bestaande grondslag worden in het werk organische componenten toegevoegd waarmee de plantplaats optimale groeiomstandigheden biedt voor de Beuken. De Beuken worden in de buitenbermen aangeplant tussen bestaande bomen die in een los verband langs het tracé gespaard zijn gebleven. In de middenberm wordt een nieuwe rij Beuken in driehoeksverband aangeplant. Bij alle Beuken worden uiteindelijk 3 boompalen geplaatst. De bermen worden uiteindelijk afgewerkt en ingezaaid.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.