07.03.19

Timelapse: Terreininrichting Jaarbeursplein Utrecht door Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft onlangs de terreininrichting van het nieuwe Jaarbeursplein voltooid. Door middel van (timelapse) camera’s zijn onze werkzaamheden gedurende een jaar vastgelegd. Wij nodigen u uit om ‘versneld’ mee te kijken naar deze video van onze werkzaamheden. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en kijken terug op een prettige samenwerking met de Bouwcombinatie Jaarbeursplein en alle bouwers!

Het vernieuwde Jaarbeursplein, met een ondergrondse parkeergarage, bevindt zich in het hart van Utrecht. Het plein is in opdracht van gemeente Utrecht gerealiseerd door VolkerWessels-ondernemingen Van Hattum en Blankevoort en Visser & Smit Bouw in de Bouwcombinatie Jaarbeursplein. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek verzorgde als partner van de bouwcombinatie de totale terreininrichting van het plein en was onder andere betrokken bij het advies, het ontwerp en de realisatie van het ‘tapijt’ van Schots natuursteen.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.