25.06.19

Van Kessel Bronbemaling past folietechniek toe bij mastfundaties windpark

 Van Kessel Bronbemaling heeft recent in Wieringermeer een techniek uitgevoerd met waterremmende folie. De techniek heeft als doel om het onttrekkingsdebiet te beperken en daarmee de invloed van bronbemaling op de omgeving te verkleinen. De folietechniek wordt uitgevoerd rondom de mastfundaties van een windpark dat momenteel in de Wieringermeer wordt gerealiseerd. Van Kessel Bronbemaling voert deze werkzaamheden uit in opdracht van Mos Grondwatertechniek B.V.

De speciale waterremmende folietechniek, die wij sinds kort weer op de markt aanbieden, past uitermate goed bij het profiel van Van Kessel Bronbemaling. Wij zijn immers specialist in grondwaterbeheersing en stabilisatie en houden ons dagelijks bezig met o.a. horizontale en verticale drainage, geohydrologische berekeningen en horizontale en verticale bemalingen.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.