23.04.15

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek B.V. afdeling Bronbemaling heeft de BRL SIKB 12000 behaald

 

 

 

BRL SIKB 12000

De Beoordelingsrichtlijn BRL SIKB 12000 betreft het procescertificaat voor tijdelijke bemalingen.

De beoordelingsrichtlijn is opgesteld door SIKB op initiatief van Bouwend Nederland. Het is een belangrijke kwaliteitsimpuls om de afstemming tussen verschillende partijen goed te organiseren waardoor de faalkosten bij tijdelijke grondwater bemalingen worden gereduceerd.


Doel van het schema is de kans op schade bij tijdelijke grondwaterbemaling, ook wel bronbemaling genoemd, te verkleinen door de risico’s in beeld te brengen en beheersbaar te maken.


De documenten hebben betrekking op het verbeteren van de kwaliteit van voorbereiding, aansturing en uitvoering van tijdelijke grondwaterbemalingen.

De BRL is opgebouwd uit vier protocollen waarin eisen zijn vastgelegd ten aanzien van bemalingsadvies voor melding / vergunning (12010), voorbereiding technische uitvoering (12020), uitvoeren bemaling (12030) en aansturing bemaling (12040). Met deze kwaliteitswaarborging, kan Van Kessel Sport en Cultuurtechniek B.V., met het behalen van alle vier de protocollen, het bevoegd gezag en opdrachtgevers overtuigen van een compleet en zorgeloos bemalingsproces.

U kunt het certificaat downloaden en klikken op bijgevoegd pdf bestand

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.