Organisatie

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is een zelfstandige onderneming en valt onder de verantwoordelijkheid van Gebr. van Kessel Buren.

Buren

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft een landelijke dekking en werkt projectmatig in landen als Polen, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Kroatië, België, Frankrijk, Gibraltar en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Buren (Gld.) en er is een nevenvestiging in Geesbrug (Dr.). De dagelijkse leiding is in handen van twee bedrijfsleiders waarbij een onderverdeling is aangebracht in de activiteiten Bronbemaling, Drainage en IFCO en de activiteiten Sport en Groenvoorzieningen.

 

Bronbemalingswerkzaamheden worden uitgevoerd onder de handelsnaam Van Kessel Bronbemaling.

 

Voor het aanbrengen van verticale drainage wordt gewerkt onder de handelsnaam ViaDrain.

Geesbrug

In totaal werken er ca. 80 vaste medewerkers en het aantal medewerkers in het seizoen neemt toe tot ver boven de 100. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.