Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een interessante stage- of afstudeeropdracht? Wij bieden je de beste plekken. Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten voor alle studierichtingen en opleidingsniveaus gerelateerd aan de civiele techniek en cultuurtechniek.

Wij hebben interessante en veelzijdige projecten waarbij ruimte wordt gecreëerd voor een goede begeleiding in jouw stage of afstudeeropdracht. We beschikken over enthousiaste en ervaren medewerkers die jou een gevarieerd takenpakket, gevuld met leerzame werkzaamheden kunnen bieden. Bij ons krijg je "de" ondersteuning die nodig is om de uitdaging van civiele techniek of cultuurtechniek in de praktijk aan te kunnen.


Als stagiair proef je de prettige werksfeer en word je voorbereid op het echte werk na je opleiding. Kortom: een stage waar je echt iets aan hebt!

Wil je bij ons afstuderen, dan zullen wij samen met jou een afstudeeropdracht vaststellen.
Zowel stagiaires als afstudeerders ontvangen een marktconforme stagevergoeding conform de CAO voor de Bouwnijverheid.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd een door SBB erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om een student te mogen opleiden. Iets waar wij best trots op zijn, aangezien wij onze vakkennis graag overdragen. En omdat dit betekent dat de kwaliteit die wij nastreven in de praktijk ook echt erkend wordt.

Interesse?

Zoek jij een leuke afwisselende stageplek of wil je bij ons afstuderen? Stuur dan een email naar dit emailadres.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.