Wie zijn wij?

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is een veelzijdige aannemer, die zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van sport- en recreatieprojecten en cultuurtechnische werken. Dit betreffen zowel grond-, drainage- en bronneringswerken, als aanleg en onderhoud van het IFCO-systeem. Ook groenprojecten, van bedrijfstuin tot landschappelijke inrichting en dak- en gevelgroen behoren tot de disciplines.

vlag

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek beschikt over ruim 60 jaar ervaring en werkt met een team van specialisten aan de meest uiteenlopende projecten in Nederland en projectmatig in het buitenland. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek opereert landelijk vanuit het hoofdkantoor in Buren(Gld) en een nevenvestiging in Geesbrug(Dr). Er worden zowel kleinschalige, als grote complexe opdrachten ten uitvoer gebracht. Ons motto is dan ook Van Kessel Sport en Cultuurtechniek "Verrassend Veelzijdig".

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is een dochteronderneming van Gebr. van Kessel Buren B.V.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.