Aanleg hockeycomplex HC Schiedam op Sportpark Harga te Schiedam

In opdracht van de gemeente Schiedam heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek voor HCS (Hockey Combinatie Schiedam) een compleet nieuw hockeycomplex gerealiseerd aan de Olympiaweg  in Schiedam.

Topniveau

HCS is een fusie tussen twee Schiedamse hockeyverenigingen Spirit en Asvion. Op het nieuwe hockeycomplex heeft HCS de beschikking over in totaal 6 speelvelden en een mini hockeyveld.  Voor het beoefenen van hockey op topniveau zijn er 3 watervelden aangelegd. Daarnaast liggen er 3 zandkunstgras velden.

Duurzaam

Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit gehad bij de totstandkoming van het ontwerp. Zo heeft het kunstgras van de watervelden door de dichte vezelbezetting minder water nodig en de eigenschap het water langer vast te houden en is er LED-verlichting toegepast.

Compleet Hockeycomplex

Buiten de aanleg van de velden is Van Kessel Sport en Cultuurtechniek verantwoordelijk geweest voor het bouwrijp maken, kabels- en leidingen, de aanleg van de verhardingen, het parkeerterrein en de hekwerken. Op dit moment wordt er door de bouwaannemer nog hard gewerkt aan de bouw van het clubhuis. Zodra het clubgebouw gereed is zal Van Kessel Sport en Cultuurtechniek het buitenterrein rond het clubhuis inrichten, waarna HC Schiedam het complete hockeycomplex in gebruik neemt.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.