Van Kessel Sport en Cultuurtechniek en Haeghe Groep sluiten duurzame overeenkomst groenonderhoud HagaZiekenhuis

Bij het HagaZiekenhuis in Den Haag heeft de officiële ondertekening plaatsgevonden voor het groenonderhoud van het ziekenhuisterrein.Het gaat om een duurzame samenwerking tussen Van Kessel Sport en Cultuurtechniek en de Haeghe Groep, hét sociale werkbedrijf van de Gemeente Den Haag. Door de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt geven alle partijen een sociaal-maatschappelijke invulling aan het groenonderhoud.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën

Duurzame overeenkomst

Met de ondertekening hebben de betrokken partijen de tienjarige samenwerkingsafspraak voor het groenonderhoud van HagaZiekenhuis, locatie Leyweg, bekrachtigd.

De aanleg en het onderhoud van de groenvoorziening zijn onderdeel van het contract tussen het consortium VolkerWesselsHaga en het HagaZiekenhuis betreffende de nieuwbouw, de renovatie en het (groen)onderhoud.

Groen onderhoud

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, tevens onderdeel van VolkerWessels, heeft in opdracht van het consortium de tuin rondom de nieuwbouw aangelegd en sloot voor het groenonderhoud een overeenkomst met de Haeghe Groep. Komende tien jaar onderhouden de medewerkers van de Haeghe Groep het groen op het ziekenhuisterrein. Daarnaast verzorgen deze medewerkers de nieuw aangelegde interieurbeplanting, het legen van afval- en peukenbakken op het buitenterrein en het ruimen van zwerfvuil.

Deze duurzame overeenkomst is een eerste stap op weg naar meer vormen van samenwerking tussen genoemde partijen.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Meer weten over dit project?

Bedrijfsleider

J. Kamp

Neem contact op

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.