Onderhoud drainage

Ook voor het onderhoud van het drainagesysteem kunnen wij u van dienst zijn.

onderhoud_drainage_doorsteekapparaat2

Voor het reinigen van drainage beschikt Van Kessel Sport en Cultuurtechniek over een doorspuitinrichting die reinigt met een lage waterdruk (5 - 10 bar). Deze inrichting wordt hydraulisch aangedreven. Dit is de beste methode om drainage te reinigen, maar is  niet altijd toepasbaar. Soms  dient de drainage gereinigd te worden met een doorspuitinrichting, die reinigt met hoge druk. Het nadeel hiervan is dat de inrichting zich door de waterkracht zelf naar binnen spuit en ter plaatse van een bestaande beschadiging aan de drain nog meer schade veroorzaakt.
De beste resultaten worden behaald op het moment dat de drainage water afvoert, waardoor de leidingweerstand zo laag mogelijk is.


Controle op breuk of verstoppingen in de drainage voeren wij uit door middel van doorsteken of, indien mogelijk, met een camera.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.