Aanleg beplanting

Wij planten en verplanten bomen in de meest uiteenlopende maten. Alle noodzakelijke voorbereidingen en werkzaamheden worden door ons uitgevoerd waarbij de plantplaats is afgestemd op soort en groeiplaatsomstandigheden.
aanleg beplanting

Wij verrichten klein tot grootschalig plantwerk in openbare gebieden, tuinen en bedrijfstuinen. Onze opdrachten bestaan uit het planten van een enkele boom tot de aanplant van honderden bomen. Maar ook de aanplant van vaste planten, rozen, coniferen, bodembedekkende heesters, solitairheesters, heestervakken en bosplantsoen in elke configuratie behoort tot onze activiteiten. U kunt bij ons ook terecht voor het renoveren van plantvakken of het verzorgen van de jaarlijkse inboet.

Door een goede voorbereiding van de bodem en met de inzet van de juiste machines en deskundig personeel zorgen wij voor het gewenste eindresultaat.


We beschikken voor u als klant over een eigen advies -en ontwerpbureau waardoor wij in staat zijn u volledig te ontzorgen. Wij realiseren projecten bijvoorbeeld op basis van een geïntegreerde contractvorm (Design and Construct). Hierbij zijn wij als aannemer verantwoordelijk van het voorlopige tot het definitieve ontwerp en de realisatie van het (groen)plan. Het onderhoud (Maintanance) op basis van een meerjaren onderhoudscontract kan hier eventueel aan toegevoegd worden en beschikken we daarvoor over de vereiste kennis en knowhow.


Wij beschikken tevens over enkele plantmachines waarmee grootschalige bosaanleg of de aanleg van landschappelijke beplantingen gerealiseerd kan worden. Groot voordeel van het planten met een plantmachine is het hoge slagingspercentage van de aanplant.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.