Onderhoud beplanting

Groen blijft alleen mooi als je het goed onderhoudt. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft al ruim 50 jaar ervaring met het beheer van groen in stedelijk en landelijk gebied. De activiteiten bestaan uit het onderhouden van bermen, sloten, gazons en natuurgebieden. Ook verzorgen wij het onderhoud van ecologische zones, recreatieterreinen, speeltuinen, speelvloeren, tuinen en overige infrastructuur.

Maaien van gazons

Sportvelden, recreatieterreinen of trapveldjes, voor elk terrein wordt de juiste machine ingezet.

Reinigen hondenuitlaat plaatsen

Steeds vaker worden er honden uitlaat zones en uitlaat plaatsen aangelegd in bestaande en nieuwe woonwijken. Wanneer deze plekken niet frequent onderhouden worden, zullen deze overlast gaan veroorzaken (stank). Hiervoor hebben we twee type machines in gebruik waarmee we de uitlaatplaatsen kunnen reinigen. De ene machine combineert het verwijderen van het vuil met het afmaaien van het gras. De andere machine zuigt het vuil op en is geschikt voor kleinschalige objecten.

Onderhoud van bermen

Ooit zijn we begonnen met het maaien van bermen langs dijken en wegen. Ruim een halve eeuw na de oprichting van ons bedrijf is dit nog steeds een belangrijk werkgebied. Het moderne machinepark bestaat onder andere uit maaimachines, bermverlagingsmachine voor het afroven van bermkanten, Herder korfmaaiers en hydroseeding. Wij voeren inventarisaties uit, maken rapportages en bieden u de juiste adviezen voor uw beheerplannen. Het integrale bermonderhoud wordt door ons uitgevoerd.

Onderhoud verhardingen

Voor de bestrijding van onkruid op verhardingen maken we gebruik van borstelmachines en selectspray. Met deze methode wordt het milieu minimaal belast.

Onderhoud van bos- en natuurgebieden

Rooien van bomen en beplantingen, knippen van hagen, snoeien van beplantingen en bomen, etc.; met onze deskundige mensen bereikt u een optimaal resultaat.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.