Atletiek

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is sinds de realisatie van de eerste kunststofbaan in 1976 betrokken bij de aanleg en renovaties van meer dan 80 banen. Het vernieuwen van de toplaag, verwijderen van de bestaande asfaltlagen, aanbrengen van asfaltondergrond, ontwerpen en bouwen van complete accommodaties, ook op slecht draagkrachtige ondergronden, Van Kessel Sport en Cultuurtechniek kan u erbij van dienst zijn.
atletiek
De toplaag van de kunststofbanen leveren wij in drie systemen: Volkunststof, Sandwich en Gespoten systeem. Elk systeem heeft zijn specifieke voordelen. Wij geven u graag advies over het systeem dat het beste past bij uw wensen en budget.
Atletiek 2

Bolidtan RH/PU

Het zogenaamde "volkunststof systeem". Hierbij bestaat niet alleen de top uit vol PU, maar ook de schokabsorberende onderlaag bestaat uit dit hoogwaardige materiaal. Dit levert een systeem op dat voldoet aan de hoogste normen op atletiek gebied. Het is door haar specifieke opbouw een ijzersterk product. Dit resulteert in een zeer hoge levensduur bij slechts geringe onderhoudslasten per jaar.

Bolidtan H/PU, Fastrack, Resisport 2L

Het zogeheten sandwich systeem is opgebouwd uit verschillende lagen. De eerste is een schokabsorberende laag met daarop een vol PU kunststof toplaag, die in de top is afgestrooid met EPDM voor een groot gebruikscomfort en hoge prestaties.

Bolidtan HS

Het zogenaamde "gespoten systeem". Een eenvoudig, doch zeer economisch waterdoorlatend kunststof systeem die op een schokabsorberende laag wordt gespoten.
Buiten de aanleg en renovatie van complete atletiekbanen verzorgen wij ook kleine reparaties, leverantie en installatie van inrichtingsmaterialen, baanuitbreidingen (rond lanen en/of technische nummers.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.