Buiten spelen

Lekker ravotten in de speeltuin, of tegen een balletje trappen vlak bij je huis? Kinderen willen buiten spelen en moeten daarvoor de gelegenheid krijgen. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek kan leuke en veilige speelplaatsen voor hen aanleggen.
buiten spelen 2

Speelveldjes

De jeugd wil dicht bij huis een balletje kunnen trappen of een potje basketbal spelen. Daarom worden steeds vaker speelveldjes in wijken aangelegd. Vraag hierbij is vaak welke toplaag het moet worden. Asfalt, natuurgras, kunststof, kunstgras, (zandingestrooid, of met rubber)? Als bouwer van sportaccommodaties hebben we alle toplagen in huis. Van speciaal skate-asfalt tot de beste kunstgras voetbaltoplaag. Graag helpen wij u met de keuze voor de meest optimale toplaag en de inrichting rondom de speelveldjes.
Buiten spelen_multi

Multifunctionele veldjes

Wilt u geen keuze maken tussen een voetbalveldje of een basketbalveld? Of wilt u tennis in de wijk combineren met volleybal? Ook voor multifunctionele veldjes kunnen wij de meest ideale toplaag verzorgen.
Buiten spelen_valbrekend

Valdempende vloer

Spelen gaat gepaard met vallen en opstaan. Meestal is er niets aan de hand, maar soms ontstaan botbreuken en hoofdwonden. Met een valdempende ondergrond wordt de kans hierop sterk verminderd. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek legt valdempende vloeren aan die zijn gemaakt van rubber of van natuurlijk ogend kunstgras in diverse kleuren.

Speeltuinen

Naast de valdempende vloer kunnen wij ook de bouw en het plaatsen van de speeltoestellen voor u uitvoeren.
Buiten spelen_panna

Panna

Niet veel ruimte, maar toch een leuke plek creëren voor straatvoetballers? Een Pannaveld is de oplossing. Een ruimte van 5 bij 7 meter is al voldoende. Een Pannaveld kan zowel met een asfalt-, tegel- of kunstgrastoplaag worden aangelegd.

Hindernisbaan

Moet het uitdagend zijn? Misschien is een hindernisbaan dan wat voor u. Door buizen kruipen, in touwladders klimmen, op evenwichtsbalken. Welke hindernis u ook bedenkt, wij kunnen deze op maat voor u maken.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.