Korfbal

Sinds de aanleg van het eerste kunstgras korfbalveld is de trend gezet. Kunstgras is de standaard. Ruimtebesparing, maar ook een snel en attractief spel gaven hierbij de doorslag. Daarnaast zijn de relatief lage onderhouds- en afschrijvingskosten van de constructie van belang bij de keuze voor kunstgras.

De Van Kessel Korfbal biedt u de mogelijkheid om onder alle weersomstandigheden te spelen, met een verlaagd risico op blessures. Van Kessel Korfbal bestaat uit een zandkunststof toplaag, waarbij uitsluitend hoogwaardige materialen, PE of een PP vezel worden ingezet. Daarin is zelf de keuze te maken in een gefibrileerde of een mono filament vezel. Alle velden worden aangelegd op een speciale fundering, waarmee ruimschoots aan de huidige sporttechnische normen wordt voldaan.
korfbal

Gebruikseigenschappen

Van Kessel Korfbal is een uitgebalanceerd concept met als resultaat een vlak en comfortabel speelveld. De dempende fundering draagt bij aan een lage belasting van de gewrichten. De toplaag geeft mee, maar is ook voldoende stroef bij voorwaartse en zijdelingse bewegingen. Door een zorgvuldige opbouw heeft het veld bovendien een zeer goed drainerend vermogen, waardoor er geen wedstrijden meer afgelast hoeven te worden.

Rubber-infill

Voor de kleinere verenigingen die het veld moeten delen met een voetbalclub kunnen wij de Van Kessel kuntgras producten aanbieden. Een rubber ingestrooide kunstgrasmat ontwikkeld voor voetbal, maar ook bijzonder geschikt om te korfballen.

Natuurgras

Ook voor renovatie of aanleg van een natuurgrasveld bent u bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek aan het goede adres.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.