Paddle

In 2003 heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek op de Herdgang, het trainingscomplex van PSV de eerste Paddlebaan van Nederland aangelegd. Paddle (of Padel) is een soort kruising tussen squash en tennis. Het wordt gespeeld in een buitenruimte die gedeeltelijk is omsloten door muren. Net als bij squash mag je de muren gebruiken en het speelveld heeft een net in het midden zoals bij tennis.
paddle

Spanje is het land in Europa waar de sport veel wordt beoefend. Wij hebben daar kennis opgedaan qua spel en spelers en met de aanleg van de banen. Standaard voeren wij de paddle banen uit met een kunstgrastoplaag en wanden van beton met een coating in de gewenste kleur. Andere mogelijkheden van toplagen zijn alle tennistoplagen. Wanden kunnen eventueel worden uitgevoerd in doorzichtig kunststof.

 

Aangelegde banen:

  • Gibraltar
  • Rotterdam Vaanweide
  • PSV De Herdgang

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.