Sportasfalt

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is de specialist op het gebied van asfalt voor sportconstructies. Met eigen, gespecialiseerde, asfaltploegen brengen wij de door u gewenste toplaag of funderingslaag aan volgens de strenge normen van NOC*NSF. Het materiaal komt hierbij uit onze eigen asfaltproductie met laboratorium, waardoor de kwaliteit continu is gewaarborgd.
sportasfalt

Toplaag

Speciaal voor sporten op asfalt is door ons de Van Kessel Konwe SportTop ontwikkeld, ideaal voor onder andere handbal, wieler- skeeler en skatebanen en multivelden. Deze toplaag bestaat uit een tweelaags asfalt, waarvan de bovenste laag zeer fijn is. Hierdoor onstaat een zeer vlakke toplaag, die voor de sporten met wielen en wieltjes prettig is om te berijden.
tennis_hardcourt

Fundering

Bij asfaltfunderingen voor sportconstructies valt te denken aan atletiekbanen, tennisbanen en hockeyvelden. Hierbij komt de vlakheid die te bereiken is met asfalt en de duurzaamheid van het product een constructie ten goede. Op de door ons aangebrachte fundering wordt door derden of door ons de toplaag bestaande uit een kunstgras of een kunststof aangebracht. Ook bij funderingen is Van Kessel uw beste partner.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.