Sportveldonderhoud

Het onderhouden van sportvelden is voor van Kessel Sport en Cultuurtechniek een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Kunstgras

Naast de aanleg van een kunstgras constructie kan Van Kessel Sport en Cultuurtechniek voor u het volledige onderhoud verzorgen. Wij beschikken hiervoor over een eigen machinepark en de vereiste kennis om u als eigenaar/gebruiker bij deze dagelijkse klus bij te ondersteunen.

Natuurgras

Het onderhouden van natuurgrasvelden is voor van Kessel Sport en Cultuurtechniek van oudsher een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Hierin leveren we maatwerk, variërend van losse opdrachten tot meerjaren onderhoudscontracten.

Renovatie natuurgrasvelden

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek biedt voor natuurgrasvelden naast complete renovatieadviezen, verschillende vormen van toplaagrenovatie aan. Dit gebeurt op basis van deugdelijk bodemonderzoek.

 

We onderscheiden hierbij drie vormen van renoveren:

  1. Eenvoudige toplaagrenovatie met inzet van de Fieldtopmaker.
  2. Toplaagrenovatie tot een diepte van maximaal 30 cm (excl. drainage).
  3. Volledige toplaagrenovatie (incl. drainage). 

.

 

 

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.